sunnuntai 25. elokuuta 2013

OATFIELD


Kuvailua tyttöjen kanssa pellolla. Aurinko paisto viellä ihanan lämmittävästi ja toi mieleen kaikki ihanat kesämuistot. Tuli oikeastaan aika hakee olo kun tietää että talvi ja kylmyys on jo ihan lähellä, hyrr. Oon niin henkeen ja vereen kesäihminen kun voi vaan olla, kesä ja lämpö, tuu takas! Muttamutta oon nyt vähä kipeilly tässä lähiaikoina, pitihän sen syysflunssan miunkin kohalle sattuu. On miulle sattunu tuuri kun miulla on noin ihania kavereita<3. Mutta tosiaan tuossa yläpuolella kuvasaldoo tän kertasista kuvailuista, se on tältä kertaa moikka!

16 kommenttia:

  1. Tosi ihana blogi! :) liityin lukijaksi http://sallamarii.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia, ei voi muuta sanoa!!:o ja tosi kiva ulkoasu kans sun blogilla! tykästyin sun blogiin ja sait uuden lukijan;)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti mielipiteestäs:) Tosiaa oon yrittäny hirmu pitkään saada kuvien reunoja pois, mut ei vaan onnistu, osaako joku auttaa? (-:

      Poista
  4. Arvostelua pukkaa!
    oi tosi kivoja kuvia sulla täälä blogissa!:) vähän häiritsee vaan noi kuvien "kehykset", itse ottaisin ne pois. Olis myös kiva jos kaikki kuvat ois samanlevyisiä. Mukavan tuntunen blogi, ei kuitenkaan iskenyt muhun, tietynlainen persoonallisuus puuttuu:/

    VastaaPoista
  5. Arvostelua: ihania hyvälaatuisia kuvia, hieno banner, harmi, kun kuvat ei oo samanlevyisiä. Teksti sujuva, ja sitä on sopivasti suhteessa kuviin :)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ooii aivan ihania kuvia! :)

    http://annnesii.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. sulla on tosi mukavan oloinen blogi ja hyviä kuvia!
    muutenkin ihana banneri c:

    http://riinaswords.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ja ilahduta hilja-miinaa (-: